top of page

Over Ons

Klaar om jou te begeleiden in jouw beleggingsreis

Over beleggingscursus.nl

Mijn naam is Richard Pons. Al meer dan 12 jaren ben ik ondernemer. Ik heb meerdere bedrijven gehad en heb me nu gestort op de wereld van educatie. De cursussen heb ik niet zelf gemaakt, die zijn door John Beijer (johnbeijer.nl) gemaakt. Hij heeft 27 jaren ervaring in de beleggingsmarkt.

Mijn ervaringen met beleggen begonnen 15 jaren geleden, toen ik voor het eerst het dividend aandeel Shell kocht. Sindsdien is er een hoop veranderd. Zelf bouw ik geen pensioen op bij een pensioeninstelling, maar ben ik daar wel mee bezig op mijn eigen manier door zelf te beleggen en te investeren. Ik hoop mensen te inspireren om ook goed (financieel) voor zichzelf te zorgen. Hoe eerder je ermee begint, hoe beter het is! Laat de tijd zijn werk doen.

Over ons - Beleggingscursus.nl, beleggingscursus, hulp bij beleggen, leren beleggen, cursus beleggen,  beginnen met beleggen
Over ons - Beleggingscursus.nl, beleggingscursus, hulp bij beleggen, leren beleggen, cursus beleggen,  beginnen met beleggen

Waar we voor staan

Beleggingscursus.nl staat synoniem voor gedegen, objectief, kennis en toewijding in de financiële wereld. Met een team van beleggers aan boord, streven we ernaar om onze passie voor beleggen te delen en anderen te helpen hun financiële horizon te verbreden.

 

Onze visie wordt gedreven door een ondernemersgeest die gelooft in financiële educatie. In een tijd waarin het traditionele schoolsysteem vaak tekortschiet op het gebied van geldbeheer, streven we ernaar om het toonaangevende online platform te worden voor cursussen over beleggen en persoonlijke financiën.

Waar we voor gaan

 

Onze missie is helder: het bieden van een transparant leerprogramma dat beleggers voorziet van heldere strategieën en praktisch advies. We begrijpen dat de financiële wereld complex kan zijn, daarom staan we altijd paraat om te helpen bij al uw financiële vraagstukken. Hierin kunnen we echter alleen informeren en niet adviseren.

Door onze online cursussen willen we mensen bewust maken van de impact van financiële beslissingen op hun leven en dat van hun nabestaanden. We geloven dat een solide financiële basis essentieel is voor een mooie toekomst, en daarom schenken we 10% van onze winst aan goede doelen die zich inzetten voor (financiële) educatie en welzijn.

Onze belofte

Of u nu uw kennis over beleggen wilt vergroten, uw investeringen effectiever wilt laten renderen, of simpelweg meer vertrouwen wilt krijgen in uw financiële toekomst, Beleggingscursus.nl staat klaar om u te begeleiden naar succesvolle financiële besluitvorming.

 Wilt u meer weten over welke mogelijkheden Beleggingscursus.nl voor u kan bieden?

Neem contact met ons op.

bottom of page